Що подарувати музиканту? Обираємо музикальний подарунок який підійде будь кому!

Що подарувати музиканту?

Коли наближається свято, дуже часто люди ще не визначились що краще подарувати. Якщо день народження або свято у творчої людини, то  задача стає ще більш складною. Завжди є бажання подарувати насправді корисну річ яка стане в пригоді.

В цій статті ми детально розкажемо, що можна подарувати музиканту, щоб його порадувати не тільки на день народження а і на будь яке свято.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 22

Для початку треба визначитись чи дійсно винуватець урочистостей є музикантом? Коли ви впевнилися, треба точно визначити – на чому він грає, це дуже важливий момент, адже подарунки для гітариста, скрипаля або вокаліста повністю відрізняються.

Далі треба дізнатись чи дійсно такого аксесуару або інструменту ще немає в арсеналі музиканта. Можна розпитати друзів, одногрупників або родичів музиканта для стопроцентної вірогідності. Вони можуть підказати якого аксесуару у нього немає або може знадобитися найближчим часом.

Наша стаття також допоможе тим, хто хоче зробити подарунок просто творчій людині, не обов’язково саме музиканту. Існують універсальні варіанти презентів котрі подарять радість творчим натурам, поціновувачам музики, навіть якщо вони не грають на музичному інструменті. Також музичні подарунки можуть стати важелем для спонукання почати займатися музикою.

Отже, якщо ви вже визначились з музичними уподобаннями людини, котрій плануєте зробити подарунок, дізналися на якому інструменті він/вона грає, обирайте варіанти нижче:

Що подарувати гітаристу?

Набір аксесуарів для гітари.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 1

Безпрограшний варіант, бюджетний та необхідний, особливо гітаристам початківцям. Каподастр, тюнер та медіатори – незмінні друзі музикантів.

Струни.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 2

Струни – це розхідний матеріал для гітаристів, їх багато не буває. Струни рвуться та втрачають своє звучання кожен день, тому комплект струн стане дуже приємним презентом для гітариста. Для правильного підбору струн, вам треба уточнити на якому типі гитари грає музикант – класична(нейлон), акустична(металеві), електро(сталеві) або бас-гітара. Також для правильної товщини(калібру) краще уточнити стиль музики.

Комбопідсилювач.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 3

Якщо у музиканта є електрогітара, бас-гітара або електроакустика, то скоріш за все у нього вже є комбопідсилювач. Але якщо ні?! Або якщо його підсилювач в поганому стані або дуже старий і має незадовільне звучання, застарілі ефекти. Треба подарувати гарний якісний комбопідсилювач – це буде більш дорогий тип подарунку але і більш пам’ятний.

Підставка під ногу.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 4

Шукаєте подарунок новачку? Для поціновувачів класичної гітари та новачкам, які навчаються у музичній школі стане в пригоді підставка для ноги. Вона допомагаю учню розробити правильну постанову при грі, а також зняти напругу з ноги у час занять.

Чохол або кейс для гітари або аксесуарів.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 5

Майже в 100% випадків це незамінна річ. Гітаристи часто полюбляють брати свій інструмент з собою за місто, на дачу, на репетицію, у подорож, на концерт. Переносити інструмент на вулиці без чохла не можна, бо він може бути ушкоджений. Дещеві тонкі чохли не дуже довговічні, тому рекомендуємо брати гарний чохол з підклаткою, захисним шаром.

Педаль для гітари.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 6

Любителям гри на електрогітарі завжди буде до снаги стати власником нової «примочки». Педалей ефектів існує велике розмаїття, тому купити таку, яка вже є, майже неможливо. По вартості та виробникам асортимент також дуже великий, тому можна підібрати педаль під ваш бюджет.

Що подарувати піаністу або клавішнику?

Метроном.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 7

Ритм – важлива складова при грі на будь якому інструменті, але для піаніста це найважливіша частина. В сучасний цифрових піаніно та синтезаторах вже є вбудовані функції метронома, але мати механічний метроном це дуже крута фішка, він також чудово виглядає як частина інтер’єру.

Навушники.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 8

Це ідеальний подарунок не лише музикантам але й меломанам. Піаністам навушники стануть у пригоді для репетицій у тиші, або у час коли натхнення прийшло в ночі, рано в ранці. Тим біль нічого не заважає від’єднати навушники і слухати через них музику на телефоні.

Що подарувати трубачу, саксофоністу, духовику?

Набір для догляду.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 9

Духові інструменти потребують регулярних очисних процедур, рекомендовано мінімально очищати інструмент навіть після кожного використання. Гарний набір за доглядом стане чудовим та необхідним подрунком.

Оркестровий пюпітр.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 10

Жоден духовий музикант не може обійтись без підставки під ноти – пюпітру. Так як саксофоністи та трубачі грають стоячи, їм зазвичай нікуди покласти ноти. Якісний пюпітр стане незамінним супутником при заняттях вдома, в музичній школі або на концертах.

Тростини.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 11

Ще один недорогий але важливий варіант презенту. Тростини – основний елемент який впливає на звучання. Вони зношуються і потребують регулярної заміни. Для підбору тростин вам треба знати вид інструменту(тенор, сопрано…) а також розмір який підходить гравцю.

Що подарувати барабанщику?

Тренувальний пед.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 12

Для барабанщиків завжди у пригоді стане тренувальний пед, він має невеликий розмір і дозволяє практикуватись у будь якому місці. По своїй структурі це такий «міні барабан» який імітує поверхню справжнього барабану. Такий презент підійде як новачкам так і професійним драммерам.

Чохол для паличок або тарілок.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання.13

Всі барабанщики знають як важливо безпечно довезти тарілки або палички на репетицію, або виступ. Як ці аксесуари зношуються та ламаються за недоглядом. Тому купити чохол або рюкзак для паличок, тарілок – гарний крок, який показує піклування та небайдужість.

Барабанні палички.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 14

Палички – розхідний матеріал. Іноді за один концерт може зноситись комплект чи навіть два. У новачків та ж само ситуація – при інтенсивних заняттях палички не живуть довго, а від паличок залежить дуже багато.

Стілець для барабанщика.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 15

Правильна посадка – залог якісної гри на ударних. Багато хто не бере до уваги цей факт і потім приходить необхідність перевчатися, щоб підвищити свій клас гри. Для того щоб гра на барабанах приносила не лише задоволення а і результат, важливо стежити, на чому сидить музикант. Це має бути саме стілець для барабанщиків.

Що подарувати скрипалю?

Набір для догляду за скрипкою.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 16

Щоб підібрати подарунок для музиканта зі скрипкою треба трохи поміркувати і пошукати варіанти. Однак догляду потребує кожен інструмент, скрипка не виключення. Спеціальні серветки для підтримки лакованої поверхні в ідеальному стані, каніфоль для смичка створює саме те звучання яке повинна видавати скрипка. Це бюджетні але необхідні аксесуари.

Смичок.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 17

Багато які моделі скрипки ідуть у комплекті одразу і з кейсом і зі смичком. Але треба розуміти що виробник закладає смичок стандартної якості. Таким чином якщо купити гарний смичок більш високого класу, можна підвищити рівень звучання інструменту і проабгрейдити скрипаля.

Універсальні подарунки для музикантів та поціновувачів музики.

Губна гармошка.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 18

Прекрасний і оригінальний подарунок для будь якої людини. Гармошка – інструмент який не вимагає будь-яких навичок гри. Навчитися видавати мелодії на ній зможе будь хто, навіть дитина, а у повному захваті будуть любителі кантрі, джаза, блюза та року.

Укулеле.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 19

Інструмент який за останні роки вважається найбільш хайповим. Це гавайська гітара невеликого розміру, яка дуже весело виглядає і не залишає байдужим нікого. На сьогодні існує безліч цих гітарок у різних варіантах кольорів та визерунків. Підібрати дійсно оригінальний варіант не важко.

Глюкофон.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 20

Інструмент який магічним чином впливає на людей. Вперше зігравши на глюкофоні ви створюєте неповторну мелодію всесвіту за мить. Якщо разом з подарунком ви хочете подарувати спокій та умиротворення, це найкращий варіант. Глюкофон допомагає знімати стрес і поглинутись у світ творчості і медитації музичних хвиль.

Перкусійні інструменти.

Що подарувати музиканту? Корисна стаття в якій є відповідь на це питання. 21

Дарбука, джембе, бонго та інші міні-барабани – надзвичайно гарний подарунок для людини яка захоплюється не лише музикою а ще і вивченням культур різних країн. Граючи на цих інструментах можна відточувати почуття ритму або медитувати. Вони також гарно вписуються в дизайн як елемент декору.