Комбопідсилювачі для електрогітар

Фильтр

Позиції 46-60 з 334

Сортувати у порядку зменшення
Відобразити як Таблиця Список
  1. Blackstar HT-40 Club
    Спеціальна ціна 31 520 грн Звичайна ціна 37 984 грн
  2. Blackstar Silverline Stereo Deluxe 100W
    Спеціальна ціна 31 280 грн Звичайна ціна 39 104 грн
  3. Blackstar Silverline Standard 20W
    Спеціальна ціна 19 000 грн Звичайна ціна 22 308 грн
  4. Joyo DC-30
    7 176 грн
  5. MOOER SD30I
    13 000 грн
  6. LINE 6 Catalyst 200
    28 299 грн
  7. LINE 6 Catalyst 100
    22 639 грн
  8. MOOER Hornet White
    5 900 грн

Позиції 46-60 з 334

Сортувати у порядку зменшення
Відобразити як Таблиця Список

Комбопідсилювач (комбік) - електронний комбінований підсилювач, розрахований для використання разом з електричними та електронними музичними інструментами, зокрема, електрогітарами. Жоден електронний музичний інструмент не зазвучить без підсилення. Вони являють собою прилад з електронною схемою та акустичною відтворювальною системою в одному апараті, комбінацію передпідсилювача, підсилювача потужності та колонки в одному корпусі.

Види та особливості комбопідсилювачів для електрогітар:

За принципом роботи комбопідсилювачі класифікують на аналогові та цифрові (моделюючі). Аналогові (напівпровідникові) комбіки, своєю чергою, діляться на три види:

  • лампові;
  • транзисторні;
  • гібридні.

Гітаристи люблять лампи за їхній теплий, соковитий овердрайв. Транзистори ж набагато дешевші та надійніші. Однак і звук у них не такий "живий". Серед професіоналів більш поширені транзисторні комбо для бас-гітар. Купити комбопідсилювач гібридного типу варто тим, хто хоче ламповий звук за помірну ціну. У таких комбіках преамп будують на лампах, а підсилювач потужності - на транзисторах.

Цифрові комбіки, називаються так через те, що моделюють звук знаменитих моделей підсилювачів за допомогою цифрових технологій. У таких комбіках нерідко присутні вбудовані процесори ефектів. Купити комбопідсилювач цифрового типу найчастіше рекомендують новачкам з огляду на дешевизну моделюючих комбіків і можливості знайти "свій" звук.

Комбопідсилювач: як вибрати?

Найчастіше новачки вважають, що електрогітара купити яку можна в сукупності з найпотужнішим комбіком - це круто. Думка, що вища потужність підсилювача, то ліпше - хибна. Що потужніший комбік, то чистіший звук гітари на високих рівнях гучності. Для домашнього використання або студійного запису підсилювач потужністю понад 20 Ватт не зовсім підійде - він буде занадто гучним, і як слід його "розгойдати" не вийде. Купити комбопідсилювач потужністю не менше 30 Ватт, а ще краще - 50-100, раціонально для професійної роботи на сцені.

Де купити комбік для гітари в Києві та Україні?

Усе вищевикладене, безперечно, важливо знати, але не обов'язково, наші консультанти чудово знаються на комбіках і допоможуть купити комбопідсилювач для гітари, який підійде саме для Вашого випадку. Тож якщо Ви не впевнені в моделі, зателефонуйте нам або залиште заявку, і через кілька днів Ви станете щасливим володарем Вашого комбіка. Доставка по Києву і всій Україні.