Барабанні палички Vic Firth N5BNB

Артикул
VF-0292
248 грн
В наявності
Барабанні палички VIC FIRTH N5BNB, Довжина: 16", Діаметр: 0,595", Матеріал: горіх, Наконечник: нейлоновий. VicFirth представляє серію NOVA - недорогі барабанні палички неперевершеної якості VicFirth. Вони вирізняються міцністю і довговічністю, порівняно зі своїми бюджетними аналогами.
Vic Firth (Вік Фьорс) - одна з найстаріших і найбільших компаній з виробництва барабанних паличок, калатал і перкусії. За результатами різних опитувань VIC FIRTH є незаперечним лідером у своїй справі, і більшість барабанщиків світу грають саме продукцією від Vic Firth. Компанія виробляє не лише барабанні палички, які використовуються під час гри на ударній установці, а й палички та щітки для всіх оркестрових ударних інструментів. Vic Firth ретельно стежить за якістю продукції і постійно здійснює інновації у своєму виробництві
VicFirth представляє серію NOVA - недорогі барабанні палички неперевершеної якості VicFirth. Вони вирізняються міцністю і довговічністю, порівняно зі своїми бюджетними аналогами.
У серії доступні моделі як з дерев'яними, так і нейлоновими наконечниками, які також як і всі інші палички VicFirth з нейлоновими наконечниками виготовлені за технологією "блокування наконечника" - завдяки чому ви можете бути впевнені, що він не зіскочить під час гри.
  • Тип: барабанні палички
  • Наконечник: нейлоновий
  • Матеріал: горіх
  • Довжина: 16"
  • Діаметр: 0,595"
  • Серія: Nova
Характеристики
Product Name Барабанні палички Vic Firth N5BNB
Виробник Vic Firth
Тип палочек обычные палочки
Наконечник деревянный
Колір паличок чорний
Хит продаж Ні
Короткий опис Барабанні палички VIC FIRTH N5BNB, Довжина: 16", Діаметр: 0,595", Матеріал: горіх, Наконечник: нейлоновий. VicFirth представляє серію NOVA - недорогі барабанні палички неперевершеної якості VicFirth. Вони вирізняються міцністю і довговічністю, порівняно зі своїми бюджетними аналогами.
Ваша оцінка
Альтернативні товари