Надходження Marshall, Korg та Vox

В музичній індустрії завжди чекається на нові враження та творчі можливості. Сьогодні з радістю повідомляємо про прихід поставки товару трьох знакових брендів - Marshall, Korg та Vox. 

Marshall: Легендарні Комбопідсилювачі

Бренд Marshall не потребує особливого представлення серед музикантів. Їхні комбопідсилювачі стали справжнім символом сцени, даруючи унікальний звук та неперевершену віддачу. Тепер такі бажані MG, CODE та DSL  доступні для замовлення в SoundMaster, дозволяючи музикантам відчути справжню потужність легендарного Marshall.

Korg: Віртуозні Синтезатори

Синтезатори Korg завжди вражали своєю якістю та вишуканістю звуку. Вони стали невід'ємною частиною студійних записів та концертних виступів. Заїхав широкий вибір синтезаторів Korg для замовлення, щоб кожен музикант міг відчути справжній потенціал цього видатного бренду. Серії midi клавіатур, цифрових піано, робочих станцій та синтезаторів вже доступні.

Vox: Іконічні Комбіки

Комбік Vox завжди був відомий своїм чистим звучанням та стильним дизайном. Він є невід'ємною частиною інструментальної арсеналу багатьох музикантів. На складі комбіки, підсилювачі для навушників та інше.

Зробіть своє музичне досвід ще більш яскравим та насиченим з компанією SoundMaster. Замовляйте бренди Marshall, Korg та Vox зараз і відчуйте справжню силу звуку!