TAMA 50 років! Лімітована серія на честь ювілею

TAMA: 50 років барабанного мистецтва

П'ятдесят років. Лише два слова, але за ними криється яскравий гобелен барабанів та історій, які вони розповідають. У 2024 році TAMA святкує свій 50-річний ювілей, і на честь цього компанія представляє велику кількість лімітованих малих барабанів, барабанних установок, педалей для бас-барабанів та аксесуарів! Частина лімітованих продуктів вже є у наявності!
Mastercraft Snare Drum

MASTERCRAFT "THE BELL BRASS"
У 1980 році світ побачив малий барабан TAMA Mastercraft Bell Brass. На той час Bell Brass було розроблено, щоб відповідати вибуховим звукам нового десятиліття в музиці, і він забезпечував найчистіший звук з коли-небудь досягнутих. Широко використовуваний у важкій рок-музиці 80-х і 90-х років, малий барабан TAMA Bell Brass став відомий як "Terminator". Настільки агресивний звук, який він видавав, і його універсальність були неперевершеними, оскільки він потрапив до рук найкращих джазових і ф’южн-барабанщиків тієї епохи.
Тепер, майже півстоліття потому, TAMA Mastercraft "Bell Brass" 50th Anniversary Reissue віддає данину поваги цьому легендарному звуку. Виготовлений зі спеціального сплаву міді й олова та відлитий у корпус завтовшки 3 мм, цей надважкий корпус із дзвонової латуні забезпечує екстремальний об'єм і видатний тональний діапазон. Відтворений з точністю до оригінальних специфікацій, наскільки це дозволяють сучасні технології, Mastercraft "Bell Brass" 50th Anniversary Reissue знову дарує барабанщикам культовий і нестаріючий звук.

TAMA Mastercraft Bell Brass BB-156 Малий барабан


50TH LIMITED MASTERCRAFT ARTWOOD
Випущений 1980 року, малий барабан Mastercraft Artwood з нетерпінням чекав свого перевидання. Цей барабан, відомий своїм безумовно приголомшливим зовнішнім виглядом, прикрашений красиво пофарбованою багатосекційною центральною дерев'яною інкрустацією. Цільна конструкція з берези забезпечує високий рівень низьких і середніх частот і чітку проєкцію. Для детального і чутливого відгуку барабан оснащений унікальною системою Tama Roller Action Strainer, інноваційною конструкцією з повним контактом струн, що використовує один важіль активації і два напрямні ролики для простого й універсального налаштування. Це точна репродукція оригінального барабана Mastercraft Artwood від Tama – дивовижно красиве свято на честь 50-річчя TAMA.

TAMA AW-455 LIMITED MASTERCRAFT ARTWOOD Малий барабан


TAMA AW-456 LIMITED MASTERCRAFT ARTWOOD Малий барабан

50TH LIMITED MASTERCRAFT STEEL
Популярна серед любителів вінтажних малих барабанів модель Mastercraft Steel Snare Drum має класичне хромоване оздоблення і центральну виїмку для створення виразного і стриманого образу. Ця модель 50th Anniversary Reissue має сталевий корпус товщиною 1.2 мм і литі обручі, що забезпечують чисту, яскраву атаку з чітким і ясним резонансом, що ідеально передає звук 80-х років.

TAMA 8056 LIMITED MASTERCRAFT STEEL Малий барабан

50TH LIMITED SUPERSTAR REISSUE
Випущені всього через 2 роки після народження бренду TAMA, барабани серії Superstar були динамічними і потужними, заклавши основу для майбутнього звучання TAMA. Тепер, майже 50 років потому, оригінальні барабани Superstar були відроджені у вигляді обмеженої серії на честь 50-річчя барабанів TAMA.


Superstar була першою у світі ударною установкою повністю з берези, що створювала ідеальне звучання для жанрів, що розвиваються, того часу – звучання, яке підкорило найкращих барабанщиків світу. Революційна конструкція 6-шарового та 9-міліметрового корпусу зіграла вирішальну роль у монументальному успіху Superstar. Більш товсті, ніж сучасні барабани, ці корпуси забезпечували потужну атаку і глибокі низькі частоти. На честь 50-річного ювілею TAMA оригінальні корпуси, фурнітура, відповідна епосі, і відповідна внутрішня обробка забезпечують точне відтворення оригінального Superstar.
Доступні в 4 популярних оригінальних кольорах: Aqua Marine, Cherry Wine, Super Mahogany і Super Maple. Через 50 років святкуємо зародження звуку TAMA, разом з Superstar Reissue.

моделі:
TAMA SU42RS AQM Ударна установка


TAMA SU42RS CHW Ударна установка


TAMA SU42RS SMH Ударна установка


TAMA SU42RS SPM Ударна установка

LIMITED STARCLASSIC MIRAGE
З 1970-х років акрилові барабани мають попит завдяки своєму унікальному звучанню та елегантному зовнішньому вигляду. За останні два десятиліття TAMA випустила лімітовану серію акрилових барабанних установок Starclassic Mirage у 2007 році. На згадку про початок діяльності TAMA Starclassic Mirage представлена лімітованою серією на честь 50-річчя компанії.

Starclassic Mirage характеризується потужною атакою і громоподібним тоном, його безшовні акрилові корпуси забезпечують неперевершене звучання і приголомшливий зовнішній вигляд. Крім контрольованого, пробивного і насиченого звучання, акрил не схильний до впливу мінливого клімату, що робить його ідеальним для використання в будь-яких умовах. Темна фурнітура Black Nickel ідеально доповнює прозорий корпус, гарантуючи, що глядачі й барабанщики будуть миттєво зачаровані їхньою присутністю на сцені.

моделі:
TAMA MBA52RZBNS CI Ударна установка

TAMA MBAS65BN CI Малий барабан

50TH LIMITED IRON COBRA MARBLE
З моменту свого випуску в 1993 році TAMA Iron Cobra стала найбільш високо оціненою педаллю у світі. В основі серії Iron Cobra лежить оригінальність і непохитна прихильність постійним інноваціям та еволюції. За останні два десятиліття було випущено безліч лімітованих моделей, і ця модель 50th Anniversary Limited Edition слугує особливим святкуванням довгої та багатої історії Iron Cobra. Педалі Iron Cobra Marble Edition мають два барвистих кольори – Coral Swirl і Psychedelic Rainbow – і візуально приголомшують, знову виділяючи Iron Cobra серед усіх інших у своєму класі.

моделі:
POWER GLIDE
TAMA HP900PMCS Педаль для бас-барабана
TAMA HP900PWMCS Педаль для бас-барабана
TAMA HP900PMPR Педаль для бас-барабана
TAMA HP900PWMPR Педаль для бас-барабана

ROLLING GLIDE
TAMA HP900RMCS Педаль для бас-барабана
TAMA HP900RWMCS Педаль для бас-барабана
TAMA HP900RMPR Педаль для бас-барабана
TAMA HP900RWMPR Педаль для бас-барабана

TAMA 50TH LIMITED QUICK-SET CYMBAL MATE

Бестселер TAMA Quick-Set Cymbal Mate в честь 50-річного ювілею TAMA доступний у трьох яскравих лімітованих кольорах – сірому, помаранчевому і фіолетовому.

моделі:
TAMA QC8B4OR ORANGE Гайка для фіксації тарілки
TAMA QC8B4GY GRAY Гайка для фіксації тарілки
TAMA QC8B4PU PURPLE Гайка для фіксації тарілки

TAMA 50TH LIMITED DRUM RUG
Барабанний килим – важлива річ для кожного барабанщика. Цей лімітований килим присвячений 50-річчю TAMA та має оригінальний і стильний дизайн, присвячений 50-річчю компанії.

TAMA TDR-50TH Килим для ударної установки
TAMA 50TH LIMITED DRUMSTICKS

У межах лімітованої серії, присвяченої 50-річчю компанії, TAMA представила барабанні палички, виготовлені зі 100% японського дуба. Барабанні палички TAMA з більш ніж 60-річною історією відносяться до найбільш ранніх років існування бренду і залишаються популярними серед барабанщиків по всьому світу завдяки своїй високій і незмінній якості.

TAMA 5A 50TH ANNIVERSARY Барабанні палички
TAMA 7A-50TH ANNIVERSARY Барабанні палички
TAMA 5B-50TH ANNIVERSARY Барабанні палички