НАВУШНИКИ JBL  У ПОДАРУНОК При купівлі цифровоно піаніно на soundmaster.ua

Спеціальна пропозиція! Купуючи цифрове піаніно на сайті soundmaster.ua, ви отримуєте в подарунок високоякісні навушники JBL Tune 500!

Перетворіть свій музичний світ з новим цифровим піаніно від soundmaster.ua та насолоджуйтесь кристально чистим звуком не тільки через інструмент, але й через чудові навушники JBL Tune 500 — які Ви отримуєте безкоштовно разом з інструментом!
Навушники JBL TUNE500 гарантують якісне та потужне звучання, що заряджається енергією на весь день. Вони підтримують технологію JBL Pure Bass та оснащені динаміками JBL діаметром 32 мм, универсальним однокнопковим пультом, який сумісний з більшістю смартфонів, і дозволяють швидко та легко почати слухати улюблену музику у високому якості.

Не пропустіть можливість збагатити вашу музичну подорож з двома чудовими елементами: елегантним цифровим піаніно та високоякісними навушниками JBL Tune 500. Пориньте в звук та стиль з нашою акцією – тільки на soundmaster.ua!

Акція не поширюється на акційні товари та при використанні знижки по дисконту, а також не може застосовуватися разом з іншими акціями. При поверненні товару подарункова позиція також підлягає поверненню у належному вигляді. Доставка акційних замовлень по Україні здійснюється перевізником Нова Пошта, з оплатною післяплатою, готівкою або через термінал, а також на картковий рахунок (безготівкова оплата з ПДВ та без ПДВ).